Jobs.archi
search

Animatie Laten Maken?


Hiervoor kun je gebruik maken van verschillende online tools. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep.

explanimation laten makenToon uw verhaal, les of uitleg in een krachtige animatie, en grijp de online aandacht van uw doelgroep! Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).

Wilt u ook een videoclip met 2D animatie laten maken? Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website.

Door het inzetten van zo’n uitleganimatie wordt een op het eerste gezicht ingewikkeld verhaal veel toegankelijker. Het is een zeer effectief middel om een boodschap of een gevoel op een kijker over te brengen. Waarom een animatie video? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Via onze unieke videomarketingtechnieken bereiken we precies het juiste publiek voor jouw bedrijf. Eigenlijk hoef je alleen maar een vergadering te plannen, een briefing te organiseren, een script te schrijven, de video te monteren, de muziek uit te zoeken en een voice-over te regelen. U kunt animatie toepassen voor het inzichtelijk maken van complexe materie, het promoten / presenteren van iets of het kort en bondig vertellen van uw boodschap, beleidsplan, visie, jaarverslag etc.

Een animatie helpt je om je medewerkers te betrekken bij jouw verhaal en verbeterd zo je interne communicatie. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. De bedrijven die deze uitlegfilmpjes inzetten, halen daarmee doorgaans indrukwekkende conversieverbeteringen.

Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. We hebben veel ervaring met het maken van uitleganimaties voor zowel interne- als externe communicatie. Daarnaast vind je hier allerlei informatie, van redenen voor een animatie tot onze werkwijze.

Het tempo van de voice-over en de lengte van individuele woorden zijn factoren die een grote invloed hebben op de lengte van de animatie. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Door de animaties is de boodschap die je over je product en/of dienst wil overbrengen dus meteen herkenbaar en kan je hiernaast de branding van je bedrijf duidelijk in beeld brengen.

Het gehele productieproces (workflow) wordt samen met jou doorlopen, zodat je op elk moment de nodige aansturing kan geven. Een animatie laten maken is een creatieve manier om je doelgroep op ieder tempo bewust te maken van je concept, product, dienst of verhaal. Uiteraard gebruiken wij 2D en animatie ook voor ontwerpopgaven.

Om nog op te vallen, kun je een whiteboard animatie laten maken. Dit doen we voor een beter resultaat. Voor iemand die iets minder creatief is, is er dan ook genoeg keuze uit allerlei verschillende designs van wereldwijde ontwerpers. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties.

Uitleganimaties blijken een geheim wapen om uw conversie flink op te krikken. Of vertel met een hilarische animatie wat jij allemaal voor je dierbare klanten kan doen! Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Dit kan door je video op je eigen website te uploaden en te hosten. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video.

Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Nu je video klaar is, kun je de video online plaatsen. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Deze combi is zo mooi te vertalen in animatie.

Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten maken van een uitleganimatie voor uw bedrijf. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd.

En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen explanimation animatie voordelen waarom animatie voordelen explainer voordelen explanimation animatie voordeel voordeel explainer voordeel explanimation explainervideo explainer laten maken animatie laten maken uitleganimatie uitleganimatie laten maken explanimation laten maken voor je doelgroep. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Het is je misschien wel opgevallen dat je altijd vanzelf naar de afbeelding naast een tekst kijkt voor je een tekst leest, of dat je de tekst alleen maar vluchtig doorneemt.

Dit in verband met een beperkte aandachtspanne van de kijker. Bezoekers hebben geen zin of tijd om lange teksten te lezen en willen snel weten wat een product, dienst of idee hen te bieden heeft. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Wil je dat de kijker informatie aanvraagt of een product koopt?

Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Waarom is video content booming?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *