Jobs.archi
search

2D Animatie Laten Maken?


Omdat het ons boeit, zorgt het ervoor dat wij de informatie veel eenvoudiger kunnen verwerken en onthouden. Zonder een goede videomarketing zal jouw animatie niet door jouw doelgroep gezien worden. Een korte uitleganimatie over het online platform Mijn fantasie is zo groot dat ik je kan verzekeren dat ik voor ieder onderwerp en alles een storyline kan maken.

Kom je er dan toch niet uit? Dit gaat gepaard met de boodschap die u wilt overbrengen aan uw doelgroep. Dit doen we voor een beter resultaat. Naast de zogenaamde explanimations zijn er ook nog de animaties ter ondersteuning van videobeelden. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk!

Een animatie helpt je om je medewerkers te betrekken bij jouw verhaal en verbeterd zo je interne communicatie. Probleemomschrijving: Start met het omschrijven van het probleem voor jouw belangrijkste persona. Door het inzetten van zo’n uitleganimatie wordt een op het eerste gezicht ingewikkeld verhaal veel toegankelijker. Het is een zeer effectief middel om een boodschap of een gevoel op een kijker over te brengen.

Hiervoor kun je gebruik maken van verschillende online tools. Ook is het na het ontwikkelen van de eerste animatie commercial, goedkoper om een tweede variant te ontwikkelen omdat de visuele stijl dan al ontwikkeld is. Iedereen kent wel een animatie film.

De bedrijven die deze uitlegfilmpjes inzetten, halen daarmee doorgaans indrukwekkende conversieverbeteringen. Dit in verband met een beperkte aandachtspanne van de kijker. Waarom een animatie video? Wil je dat de kijker informatie aanvraagt of een product koopt? Uitleganimaties blijken een geheim wapen om uw conversie flink op te krikken. Heb je zelf een ander idee?

De term animatie is veel meer dan dat. We hebben veel ervaring met het maken van uitleganimaties voor zowel interne- als externe communicatie. Zo hebben we voor de rabobank een animatie mogen maken. Animatievideo staat echt bekend vanwege zijn sfeervolle uitstraling, de kracht schuilt juist in de doeltreffendheid als het gaat om het doorgeven van een boodschap. Het gehele productieproces (workflow) wordt samen met jou doorlopen, zodat je op elk moment de nodige aansturing kan geven.

Via onze unieke videomarketingtechnieken bereiken we precies het juiste publiek voor jouw bedrijf. Deze animaties werden vervolgens tot leven gebracht. Het tempo van de voice-over en de lengte van individuele woorden zijn factoren die een grote invloed hebben op de lengte van de animatie.

Wij hopen dan dat je contact met ons opneemt, want wij denken graag vrijblijvend mee over alle mogelijkheden hiervoor. Voor iemand die iets minder creatief is, is er dan ook genoeg keuze uit allerlei verschillende designs van wereldwijde ontwerpers. Dan is de keuze voor de juiste voice-over bijna net zo belangrijk als de animatie zelf.

Eigenlijk hoef je alleen maar een vergadering te plannen, een briefing te organiseren, een script te schrijven, de video te monteren, de muziek uit te zoeken en een voice-over te regelen. Het laten opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Een succesvolle animatie die jouw boodschap direct duidelijk maakt.

Zo kun je op een slimme manier veel aandacht krijgen voor je logo animatie en de blits maken met je logo animatie. Mensen denken in beeld en daarom zijn animaties het meest effectief om een boodschap – hoe complex die soms ook is – snel over te dragen. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan.

Deze combi is zo mooi te vertalen in animatie. Ons advies: een uitleganimatie! Nu je video klaar is, kun je de video online plaatsen. Hoe dan ook: het is belangrijk dat je goed controleert of de animaties op verschillende devices goed getoond worden. De Animatier verdiept zich regelmatig in de nieuwste ontwikkelingen op virtual reality gebied en wil graag samen met jou de stap in het onbekende wagen!

Natuurlijk moet er ook een planning worden gemaakt en zijn er heus wel wat risicofactoren, maar onder aan de streep is het laten maken van een animatie veel goedkoper dan een gewone bedrijfsfilm. Wij helpen je graag met een animatie maken! We zijn steeds meer visueel ingesteld. Maar de aandacht of zo gezegd de spanningsboog van onze doelgroep(en) is beperkt.

Het uitzenden van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Of vertel met een hilarische animatie wat jij allemaal voor je dierbare klanten kan doen! Over de lengte hebben we geen idee, kunnen niet echt inschatten hoeveel tijd er nodig is voor deze tekst. Na onze eerste opdracht hebben we nog vaker met hem samengewerkt en zullen er ook nog wel meer opdrachten volgen.

Tevens kan een explanimation in allerlei verschillende stijlen worden gepresenteerd, passend bij het merk, dienst, product of bedrijf. Dit kan door je video op je eigen website te uploaden en te hosten. Een filmpje waarin je bijvoorbeeld een proces uitlegt of de werking van een product toont. Om nog op te vallen, kun je een whiteboard animatie laten maken. Met een Animatie video kunt u uw product of dienst in 60 tot 90 seconden op een heldere wijze uitleggen.

Waarom is video content booming? Ik heb nog een tip voor je. Toon uw verhaal, les of uitleg in een krachtige animatie, en grijp de online aandacht van uw doelgroep!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *